CLUB SHOW - The Club of the Pyrenean Breeds, Klub pyrenejských plemen - BRNO, Kadlcův dvůr, CZ - 14.10. 2023

Na výstavu jsme vyrazili o den dříve, v pátek. Přihlášena byla Eleanor  a Ursius.  

Klubová výstava se povedla. Rekordní  účast, skvělé  skoro letní sluneční počasí , pohodová atmosféra, prostě parádní sobota. Francouzský rozhodčí specialista na pyr. plemena, chovatel. Rekordní výstavní účast - celkem 93 psů ( PHP 68, PM 7, KO 10, PO 8 (7+1) silné zastoupení v našich třídách PHP.  Organizačně, jako již tradičně, vše v pohodě a bez problémů. Za to opět velký dík výboru KPP. 

Ve fotogalerii jsou se souhlasem KPP, použity některé fotografie z oficiálního alba KPP a také fotky některých návštěvníků výstavy M.Rundová, E. Švorcová a D. Khajlová. Dělujeme.     

RICHRAD CAPEL

FRANCE

ROZHODČÍ JUDGE

Eleanor Babylon Bohemia

Třída vítězů, Class Winner

Hodnocení : Výborný 2, Excellent 2,  res. CAC  

Z posudku - silná fena, výrazná hlava, samičí, výraznější nadočnicové oblouky, správné oko, výborný pigment, dobrý hrudník a hřbet, výborné zaúhlení, štíhlejší, silné paspárky, dobré ucho, poloviční arroundera (ve třídě celkem 5 fen)     .

Ursius de Plaine Sapin

Třída otevřená, Open Class

Hodnocení : Výborný 1, Excelent 1, CAC 

Z posudku - dobrá velikost, vývoj není ještě ukončený, mírný capri hřbet, výborná hlava, výborné proporce  lebka a čumák, perfektní oko, větší ucho, štíhlejší, vybočenější vpředu a vzadu tlapy, silné paspárky, výborné zaúhlední, užší vzadu, výborná arroundera, výborný rozsah v pohybu   

Naše odchovy

Client Logo
Coudy Babylon Bohemia třída vítězů / Winner Class

Výborný 3 , Excellent 3, (6 psů ve třídě)

Galerie


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *